Skikleding merken

Skiën? Dat betekent skikleding!

Skiën kan je natuurlijk niet zonder comfortabele en goede skikleding. Als je dat niet hebt mis je toch echt iets. Bijvoorbeeld de warmte, de waterdichtheid en de bewegingsvrijheid zijn belangrijk op de piste. Er zitten veel verschillen tussen skikleding en dan voornamelijk in de skikleding merken. Elk skikleding merk heeft zo zijn eigen assortiment en kenmerken.

Skikleding merken

Veel skiërs gaan echter niet alleen voor de vereisten van goede skikleding, maar willen er ook graag hip uitzien. Dan kan je rondkijken naar bijvoorbeeld de skikleding merken: O’neill, Brunotti of Protest. Maar natuurlijk ben je ook verzekert van een jas of broek met een goede kwaliteit. Je zit ook altijd goed als je kiest voor bijvoorbeeld de skikleding van de merken zoals: Falcon, Icepeak, Helly Hansen of Luhta. Helaas zit je dan al snel aan een aardig prijsje te denken.

Eerste keer skiën

Als je voor de eerste keer gaat skiën is het slimmer om een niet zo dure jas te kopen van een van de dure skikleding merken. Dan kan je denken aan bijvoorbeeld Mountain Peak. Een merk dat in de lage prijscategorie valt en toch warmte, waterdichtheid en bewegingsvrijheid biedt.